- Kurzy 1 až 5 je možné kombinovat dle potřeb zákazníka.
Okruh A: Sušení plastového granulátu
- Kurzy 1 až 5 je možné kombinovat dle potřeb zákazníka.
Okruh A: Sušení plastového granulátu
Témata
- Principy vysoušení (horkovzdušné, tlakovzdušné, suchovzdušné)
- Specifika pro jednotlivé typy sušáren
- Ovládání sušáren a nastavení parametrů
- Optimalizace parametrů sušení
- Lokalizace a odstraňování poruch na zařízení
- Údržba sušicího zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy sušení plastového granulátu, nastavení parametrů sušení a ovládání stroje včetně odstraňování poruch a problémů, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Témata
- Principy vysoušení (horkovzdušné, tlakovzdušné, suchovzdušné)
- Specifika pro jednotlivé typy sušáren
- Ovládání sušáren a nastavení parametrů
- Optimalizace parametrů sušení
- Lokalizace a odstraňování poruch na zařízení
- Údržba sušicího zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy sušení plastového granulátu, nastavení parametrů sušení a ovládání stroje včetně odstraňování poruch a problémů, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Okruh B: Podtlaková doprava plastového granulátu
Okruh B: Podtlaková doprava plastového granulátu
Témata
- Princip funkce podtlakové dopravy
- Specifika jednotlivých částí systému
- Nastavení a obsluha řízení KOCH-Technik SPS
- Optimalizace podtlakové dopravy
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch podtlakové dopravy
- Údržba podtlakové dopravy
- Údržba vakuových pump
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy funkce podtlakové dopravy a jednotlivých částí systému, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Témata
- Princip funkce podtlakové dopravy
- Specifika jednotlivých částí systému
- Nastavení a obsluha řízení KOCH-Technik SPS
- Optimalizace podtlakové dopravy
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch podtlakové dopravy
- Údržba podtlakové dopravy
- Údržba vakuových pump
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy funkce podtlakové dopravy a jednotlivých částí systému, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Okruh C: Volumetrické dávkovací zařízení
Okruh C: Volumetrické dávkovací zařízení
Témata
- Princip volumetrického dávkování
- Specifika jednotlivých typů dávkovače
- Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm 4/SL 31/SL 42
- Optimalizace procesu volumetrického dávkování
- Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
- Údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy volumetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Témata
- Princip volumetrického dávkování
- Specifika jednotlivých typů dávkovače
- Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm 4/SL 31/SL 42
- Optimalizace procesu volumetrického dávkování
- Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
- Údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy volumetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Okruh D: Gravimetrické dávkovací zařízení
Okruh D: Gravimetrické dávkovací zařízení
Témata
- Princip gravimetrického dávkování
- Specifika jednotlivých částí dávkovače
- Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm-G/MCm-G Touch
- Optimalizace procesu gravimetrického dávkování
- Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
- Údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy gravimetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Témata
- Princip gravimetrického dávkování
- Specifika jednotlivých částí dávkovače
- Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm-G/MCm-G Touch
- Optimalizace procesu gravimetrického dávkování
- Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
- Údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Principy gravimetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.
Doba trvání kurzu: 4 hodiny