• Kurzy 1 až 5 je možné kombinovat dle potřeb zákazníka.

Kurz 1: Sušení plastového granulátu

  • Kurzy 1 až 5 je možné kombinovat dle potřeb zákazníka.

Kurz 1: Sušení plastového granulátu

Zkratka kurzu: KOCH SPG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Zkratka kurzu: KOCH SPG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Témata

  • Principy vysoušení (horkovzdušné, tlakovzdušné, suchovzdušné)
  • Specifika pro jednotlivé typy sušáren
  • Ovládání sušáren a nastavení parametrů
  • Optimalizace parametrů sušení
  • Lokalizace a odstraňování poruch na zařízení
  • Údržba sušicího zařízení
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy sušení plastového granulátu, nastavení parametrů sušení a ovládání stroje včetně odstraňování poruch a problémů, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Znalost základní manipulace se zařízením.

Témata

  • Principy vysoušení (horkovzdušné, tlakovzdušné, suchovzdušné)
  • Specifika pro jednotlivé typy sušáren
  • Ovládání sušáren a nastavení parametrů
  • Optimalizace parametrů sušení
  • Lokalizace a odstraňování poruch na zařízení
  • Údržba sušicího zařízení
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy sušení plastového granulátu, nastavení parametrů sušení a ovládání stroje včetně odstraňování poruch a problémů, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Znalost základní manipulace se zařízením.

Kurz 3: Podtlaková doprava plastového granulátu

Kurz 3: Podtlaková doprava plastového granulátu

Zkratka kurzu: KOCH PDG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Zkratka kurzu: KOCH PDG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Témata

  • Princip funkce podtlakové dopravy
  • Specifika jednotlivých částí systému
  • Nastavení a obsluha řízení KOCH-Technik SPS
  • Optimalizace podtlakové dopravy
  • Lokalizace a odstraňování drobných poruch podtlakové dopravy
  • Údržba podtlakové dopravy
  • Údržba vakuových pump
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy funkce podtlakové dopravy a jednotlivých částí systému, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Znalost základní manipulace se zařízením.

Témata

  • Princip funkce podtlakové dopravy
  • Specifika jednotlivých částí systému
  • Nastavení a obsluha řízení KOCH-Technik SPS
  • Optimalizace podtlakové dopravy
  • Lokalizace a odstraňování drobných poruch podtlakové dopravy
  • Údržba podtlakové dopravy
  • Údržba vakuových pump
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy funkce podtlakové dopravy a jednotlivých částí systému, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Znalost základní manipulace se zařízením.

Kurz 3: Volumetrické dávkovací zařízení

Kurz 3: Volumetrické dávkovací zařízení

Zkratka kurzu:  KOCH GDG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Zkratka kurzu:  KOCH GDG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Témata

  • Princip volumetrického dávkování
  • Specifika jednotlivých typů dávkovače
  • Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm 4/SL 31/SL 42
  • Optimalizace procesu volumetrického dávkování
  • Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
  • Údržba dávkovacích zařízení
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy volumetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Znalost základní manipulace se zařízením.

Témata

  • Princip volumetrického dávkování
  • Specifika jednotlivých typů dávkovače
  • Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm 4/SL 31/SL 42
  • Optimalizace procesu volumetrického dávkování
  • Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
  • Údržba dávkovacích zařízení
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy volumetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Znalost základní manipulace se zařízením.

Kurz 4: Gravimetrické dávkovací zařízení

Kurz 4: Gravimetrické dávkovací zařízení

Zkratka kurzu: KOCH VDG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Zkratka kurzu: KOCH VDG 2

Úroveň: pokročilý kurz

Max. počet účastníků: 5

Témata

  • Princip gravimetrického dávkování
  • Specifika jednotlivých částí dávkovače
  • Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm-G/MCm-G Touch
  • Optimalizace procesu gravimetrického dávkování
  • Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
  • Údržba dávkovacích zařízení
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy gravimetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Nejsou požadovány žádné speciální předchozí znalosti.

Témata

  • Princip gravimetrického dávkování
  • Specifika jednotlivých částí dávkovače
  • Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm-G/MCm-G Touch
  • Optimalizace procesu gravimetrického dávkování
  • Lokalizace a odstraňování poruch dávkování
  • Údržba dávkovacích zařízení
  • Kontrola činnosti a jejich četnost

Principy gravimetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu nebo v Technologickém centru KUBOUŠEK.

Doba trvání kurzu: 4 hodiny

Předpoklady: Nejsou požadovány žádné speciální předchozí znalosti.

Přihláška na seminář

Přihláška na seminář