- Kurzy 1 až 5 je možné kombinovat dle potřeb zákazníka.
Okruh A: Sušení plastového granulátu
- Kurzy 1 až 5 je možné kombinovat dle potřeb zákazníka.
Okruh A: Sušení plastového granulátu
Témata
- Základní principy vysoušení granulátu
- Specifika pro jednotlivé typy sušáren
- Ovládání sušáren a základní nastavení parametrů
- Lokalizace a odstraňování poruch na zařízení
- Základní údržba sušicího zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní principy sušení plastového granulátu, nastavení a ovládání stroje včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny
Okruh B: Podtlaková doprava plastového granulátu
Okruh B: Podtlaková doprava plastového granulátu
Témata
- Základní princip funkce podtlakové dopravy
- Specifika jednotlivých částí systému
- Základní nastavení a obsluha řízení KOCH-Technik SPS
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch podtlakové dopravy
- Základní údržba podtlakové dopravy
- Údržba vakuových pump
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní princip funkce podtlakové dopravy a jednotlivých částí systému, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny
Témata
- Základní princip funkce podtlakové dopravy
- Specifika jednotlivých částí systému
- Základní nastavení a obsluha řízení KOCH-Technik SPS
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch podtlakové dopravy
- Základní údržba podtlakové dopravy
- Údržba vakuových pump
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní princip funkce podtlakové dopravy a jednotlivých částí systému, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny
Okruh C: Volumetrické dávkovací zařízení
Okruh C: Volumetrické dávkovací zařízení
Témata
- Základní princip volumetrického dávkování
- Specifika jednotlivých typů dávkovače
- Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm 4/SL 31/SL 42
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch dávkování
- Základní údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní princip volumetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny
Témata
- Základní princip volumetrického dávkování
- Specifika jednotlivých typů dávkovače
- Nastavení a obsluha řídicí jednotky KOCH-Technik MCm 4/SL 31/SL 42
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch dávkování
- Základní údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní princip volumetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny
Okruh D: Gravimetrické dávkovací zařízení
Okruh D: Gravimetrické dávkovací zařízení
Témata
- Základní princip gravimetrického dávkování
- Specifika jednotlivých částí dávkovače
- Nastavení a obsluha řídící jednotky KOCH-Technik MCm-G/MCm-G Touch
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch dávkování
- Údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní principy gravimetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny
Témata
- Základní princip gravimetrického dávkování
- Specifika jednotlivých částí dávkovače
- Nastavení a obsluha řídící jednotky KOCH-Technik MCm-G/MCm-G Touch
- Lokalizace a odstraňování drobných poruch dávkování
- Údržba dávkovacích zařízení
- Kontrola činnosti a jejich četnost
Základní principy gravimetrického dávkování, nastavení a ovládání zařízení včetně odstraňování drobných poruch, které mohou nastat během provozu. Kurz se skládá z teoretické a praktické části. K teoretické části jsou dodávány školicí podklady. Praktická část je prováděna u zákazníka ve výrobním provozu na konkrétním zařízení.
Doba trvání kurzu: 2 hodiny